Tankstation Kesteren

Deze betonplaat is de fundering voor een tankstation midden op het industrieterrein in Kesteren. Dit is gestort met een vloeistofdichte beton. Inclusief een complete vloer onder afschot zodat brandstoffen niet in het omliggende terrein kunnen drijven. Verder is de vloer voorzien van een ruwe afwerking m.b.v. een fijne bezem. Dit ziet er strak uit, met daarbij een langere levensduur van de antislip laag.

Bosch Beton

GVM Betonvloeren heeft bij Bosch Beton in Barneveld in 18 fases meer dan 5600m² keldervloer en 30.000m² bgg vloer mogen storten en afwerken. Dit in opdracht van en in samenwerking met Bouwbedrijf Wim Top BV. Mede door de grootte van het project kwam hier een behoorlijke voorbereiding aan te pas. We kunnen terugkijken op een goed verlopen project. Deze prachtige bedrijfshal is midden 2019 in productie gegaan.

Erfharding Duitsland

Erfharding Duitsland 1150m², vloer antislip afgewerkt. Deze vloer is onder afschot gestort met daarin een siloplaat verwerkt.

Stierenstal Lochem

Een stal voor de stieren in Lochem met bezem streep antislip.
Bij de foto’s ziet u tevens dat de stal inmiddels in gebruik is en de stieren tevreden hun plek hebben ingenomen.

Guppy Ede Betonvloer

Guppy Ede Betonvloer

’t Guppy in Ede, tegenwoordig beter bekend als ‘Zoo&zo’ vroeg ons om de betonvloer te storten voor het nieuwe pand, gevestigd aan de Schaapsweg in Ede. De vloer is met een antraciete slijtlaag ingestrooid. Hier ziet u een 3-tal foto’s van de klus.

Van Kempen Putten Betonvloer

Voor Van Kempen in Putten hebben wij een wasplaats gemaakt voor het reinigen van vrachtauto’s. Deze vloer hebben wij volledig aangenomen. Van kist, wapening, beton, zagen en afkitten. Deze vloer is later voorzien van een PBV-verklaring. Hier ziet u een 4-tal foto’s van deze klus.

Betonvloer Ferwert Friesland

In Ferwert, Friesland, hebben wij een betonvloer gestort. Deze schuur (3200m²) is volledig onder afschot gelegd, om tijdens het schoonmaken het water goed weg te laten lopen.