Woningvloer Beton Amersfoort

Betonnen woningvloeren zijn een hot item. Deze woningvloer in Amersfoort is tot in de puntjes afgewerkt en naderhand gepolijst en geïmpregneerd om er zeker van te zijn, dat deze woningvloeren geschikt zijn voor alledaags gebruik. Grondige en regelmatige reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt voor jaren lang plezier van deze woonvloeren.

Woningvloer Beton Lunteren

Betonnen woningvloeren zijn een hot item. Deze woningvloer in Lunteren is tot in de puntjes afgewerkt en naderhand gepolijst en geïmpregneerd om er zeker van te zijn, dat deze woningvloeren geschikt zijn voor alledaags gebruik. Grondige en regelmatige reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt voor jaren lang plezier van deze woonvloeren.

Woningvloer Beton De Kwakel

Betonnen woningvloeren zijn een hot item. Deze woningvloer in De Kwakel is tot in de puntjes afgewerkt en naderhand gepolijst en geïmpregneerd om er zeker van te zijn, dat deze woningvloeren geschikt zijn voor alledaags gebruik. Grondige en regelmatige reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt voor jaren lang plezier van deze woonvloeren.

Terras beton Amersfoort

In Amersfoort heeft GVM Betonvloeren een betonnen terras rondom een modern huis aangelegd. Deze betonnen terrasvloer is glad afgewerkt zodat deze eenvoudig schoon te houden is. Hieromheen is een grindbak gestort, zodat het lekwater van het dak netjes afgevoerd wordt en geen betonvloer kan beschadigen.

Woningvloer Voorst

Deze woning in Voorst hebben wij van een strak woningbeton voorzien.

Woningvloer Putten

In Putten hebben wij een moderne woningvloer aangelegd met een antracietkleurig beton. Deze vloer is geïmpregneerd om indringing van vuil te voorkomen. Een mooie klus, met een nóg mooier eindresultaat. Wilt u ook een betonvloer in uw woning of meer informatie hierover? Ga naar Woningvloeren.